На Київщині влаштують свято весни



Фото з сайту парку

7-8 квітня в Центрі культури та історії Київської Русі "Парк Київська Русь" пройде свято зустрічі весни та пробудження сил природи "Хороводи Весни".

Як повідомляє сайт парку, гості свята візьмуть участь в інтерактивній програмі: давньоруська рулетка, ведмежі потіхи, конкурс "Весняні забави", перетягування канату, майстер-клас по володінню середньовічною зброєю та інші.

Також вони матимуть змогу подивитися запальні трюкові елементи кінного театру, Турнір вершників на княжої стайні, виставу "Піший воїн – кінний воїн".

Кульмінацією суботньої програми стане Перший відбірковий тур Міжнародного турніру з історичного фехтування "Витязь Київського Дитинця".

На території Парку будуть працювати середньовічний тир, стайня та костюмерна. Кожен гість Парку зможе не тільки взяти безпосередню участь у театральній програмі, але й спробувати себе в ролі лучника, вершника чи жителя Древнього Києва.

Вхід для дорослих 40 гривень, для пенсіонерів – 20 гривень. Школярі зі всієї України мають змогу відвідати захід безкоштовно.

Парк знаходиться у с. Копачів Обухівського району Київської області (34 км від Києва). Дістатися до парку можна маршрутним автобусом від станції метро "Видубичі" (зупинка знаходиться біля супермаркету "Фуршет"). Маршрутка відправляється о 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Вартість квитка: 20 гривень.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ