Готель "Спорт" продали компанії Новинського


Переможцем приватизаційного конкурсу із продажу цілісного майнового комплексу державного підприємства "Готель "Спорт" у центрі Києва стало ТОВ "Юджин", підконтрольне ЗАТ " Смарт-Холдинг".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службі Фонду держмайна.

"Юджин" запропонував за купівлю об'єкта 67 мільйонів гривень при стартовій ціні 66,324 мільйона гривень.

Згідно з умовами конкурсу, покупець повинен буде вкласти не менше ніж 153,5 мільйона гривень у реконструкцію готелю з метою одержання нею статусу тризіркової за міжнародними стандартами. Ці роботи повинні бути виконані до 1 січня 2013 року.

До складу цілісного майнового комплексу входять 902 основних засоби, сім нематеріальних активів тощо. Готель розташований на ділянці площею 0,5009 га.

За умовами конкурсу, покупець також має протягом трьох місяців погасити прострочену кредиторську заборгованість готелю "Спорт", заборгованість з виплати заробітної плати та податків, які зафіксовані на момент укладення договору купівлі-продажу, а також створити не менше 100 нових робочих місць.

Умови конкурсу забороняють відчуження та передання в оренду готелю іншим фізичним та юридичним особам без збереження умов придбання.

Готель "Спорт" було побудовано в 1989 році, він має 173 номери різних категорій, розташований на Троїцькій площі перед національним спорткомплексом "Олімпійський".

Президентом і основним бенефіціаром "Смарт-Холдингу" є Вадим Новинський.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ