У будинок, де вибухнув газ, заселяють мешканців


До кінця тижня мешканці будинку на вулиці Рогозівський, 1, де минулого року стався вибух газу, повернуться у свої квартири.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак інспектуючи зазначений будинок після проведення ремонтних робіт, повідомляє прес-служба мерії.

"Капітальний ремонт 16 квартир з тимчасовим відселенням мешканців та ще трьох квартир з невеликим косметичним ремонтом, а також ремонтом фасадів обійшовся місту у 3,6 мільйона гривень. Якість робіт визнаю як задовільну, підрядна організація професійно виконала роботи на об’єкті", - сказав чиновник.

Він наголосив, що упродовж двох днів у всіх квартирах підключать воду та відновлять газопостачання.

"Сподіваюся, що до п’ятниці мешканці будинку підпишуть акти готовності та повернуться додому",  – сказав Мазурчак.

Також він зауважив, що у разі виявлення дрібних недоліків, організація, що проводила ремонт, виправить недоліки в короткий термін.

Як відомо, 23 січня 2011 року у квартирі №30 на вулиці Рогозівській, 1, у Дніпровському районі Києва стався вибух. Постраждали п’ятеро осіб.

Також внаслідок вибуху були зруйновані 5 квартир, тріщини у стінах і перекриттях з’явилися по всьому під’їзду та сусідніх квартирах. Загалом у будинку 4 під’їзди на 48 квартир. Мешканці пошкоджених квартир були відселені.

Спочатку влада багаторазово обіцяла повернути мешканців у їхні квартири до кінця 2011 року.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ