Проституток "рекламують" просто в центрі Києва



Фото prikolisi.ru

Організатори секс-послуг теж готуються до Євро-2012 – тепер візитки з рекламою борделів промоутери роздають просто в центрі Києва.

Про це пише Кіevpress.net, кореспондент якого таку візитку отримав на вулиці Богдана Хмельницького.

"На ній – два номери телефону мобільних операторів і напис – "24 години". Промоутер пояснив, що це телефони "дівчаток", причому "відпочити" з ними можна тут же, у центрі міста", відзначає видання.

Подзвонивши по зазначених номерах, журналісти з'ясували, що бордель розташований просто на Хрещатику, в одній з "сталінок" поруч зі станцією метро.

За словами диспетчера, "дівчатка" є на будь-який смак – від 28 до 40 років. Година "відпочинку" коштує 400 гривень, а якщо є бажання, можна запросити їх до себе додому.

"Можемо просто зараз приїхати до вас на роботу", - запропонувала диспетчер.

Старший інспектор відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ольга Білик розповіла, що така реклама злочином не є. Мовляв, роздавальники такої реклами не мають ніякого стосунку до організації злочинного бізнесу.

"Дуже рідко рекламні матеріали роздають самі сутенери – вони розміщують рекламу в газетах і в інтернет, а візитки роздають промоутери, що за законодавством не є злочином. Та й сама реклама завуальована. У найкращому разі, на візитній картці буде зображена фотографія дівчини, але найчастіше – просто номер телефону. Тобто на таких візитках не вказується прямо, що це реклама секс-послуг. Але ми, звичайно ж, кожний такий випадок беремо на облік і відпрацьовуємо", - сказала Білик.

За її словами, з початку року було складено 210 адмінпротоколів (проституток штрафують на 200 гривень), на 41 сутенера були заведені кримінальні справи (до 7 років позбавлення волі).

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ