У столиці викрили "елітний" бордель. ВІДЕО


Столичні правоохоронці викрили бордель, де одна зустріч із проституткою обходилася клієнтам у 1,5 тисячі доларів.

Про це повідомляє ТСН.

У міліції зазначили, що суми іноді коливалися і від 5 тисяч доларів за послуги, адже чоловіки замовляли дівчат із виїздом за кордон або ж на відпочинок.  

Працювали у борделі дівчата віком від 18 до 25 років, модельної зовнішності. Повії були з благополучних родин і навчалися у вишах.

Керував усім 25 річний киянин, якого спіймали на гарячому. У міліції кажуть розкрити бордель довго не вдавалося через його добру конспірацію: клієнтів обслуговували лише перевірених, а всі дівчата працювали добровільно.

"Спочатку запропонував їм зайти багатого жениха, а в процесі дівчата зрозуміли, що це легкі гроші. Стали самі працювати. Дзвонити йому, щоб знаходив багатих клієнтів", - розповів керівник відділу департаменту карного розшуку Вальсиль Поштак.  

Сутенера борделю затримували бійці загону спецпризначення, оскільки, за інформацією оперативників, він був озброєний. У затриманого вилучено пістолет та значну суму грошей.  

Наразі стосовно організатора незаконного бізнесу порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Слідство триває.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ