Захопленням Лук’янівського ринку керує регіонал?


Захоплення столичного ринку "Лук’янівський ринок" відбувалося підлеглими депутата від Партії регіонів.

Про це заявив голова ВК "Наступ" Руслан Секела.

"Партія влади сьогодні без зусиль забирає будь-яке майно підприємців, і ніхто,

окрім самих людей, сьогодні не захищає їхні інтереси", - сказав він.

Секела нагадав, що згідно з законом про місцеве самоврядування комунальна власність належить територіальній громаді Києва, а Київрада і міський голова можуть здійснювали лише управління цією власністю і робити це мають виключно в інтересах киян.

"Але на практиці все діється зовсім навпаки. Проведення незаконного аукціону з продажу Лук’янівського ринку відбувалось із благословення колишнього голови Шевченківської райради Віктора Пилипишина, який на той час входив до "Народної Партії" Володимира Литвина. За результатами аукціону, перемогу отримало ТОВ "Квіткова галявина", фактичним власником якої є інший член тієї ж "Народної Партії", депутат Київради Олександр Ліщенко. Іншими словами, представники "Народної партії" нахабно, без жодного остраху, провели "дерибан" комунальної власності міста, продаючи один другому столичний ринок за десятикратно заниженою вартістю", - сказав Секела.

Він додав, що на цьому цинічні дії цих депутатів не завершуються.

"Зрозуміло, що якщо ти одночасно ще й почесний голова громадської організації "Кияни передусім!" , то відкрито не зможеш у тих же киян забрати їх майно, а тому зачистити ринок попросили депутата Кагарлицької райради Марка Глухончука, члена районної організації Партії Регіонів. Це саме його люди в чорному декілька тижнів поспіль тероризували ринок", - підсумував Секела.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ