У мерії вже визначилися, як відсвяткують День перемоги


У столиці розпочали підготовку до відзначення 9 травня. З нагоди 67-ї річниці Дня Перемоги у Києві відбудеться низка святкових заходів, повідомляє прес-служба мерії.

Так, 24 квітня відбудеться тематична зустріч, яку присвячено 78-й річниці званню Героя Радянського Союзу.

3 травня привітають ветеранів, які перебувають на лікуванні у Київському міському клінічному шпиталі, інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Святкова зустріч представників міської влади з учасниками бойових дій, представниками громадських організацій ветеранів війни та праці відбудеться 4 травня у колонній залі КМДА.

У Національному Палаці мистецтв "Україна" 7 травня відбудеться урочистий концерт Збройних Сил України за участю ветеранів війни та праці, представників громадськості регіонів України.

9 травня відбудеться комплекс заходів, присвячених відзначенню 67-ї річниці завершення Великої Вітчизняної війни.

Ранок річниці Дня Перемоги розпочнеться з Ритуалу Пам’яті – покладання квітів до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави, а також до пам’ятника героям – танкістам, стели Перемоги, пам’ятника генерала армії Миколи Ватутіна.

На Хрещатику відбудеться мітинг-концерт "Ту славну весну не забути повік". Головною вулицею держави пройдуть тематично оформлені святкові колони від кожного району Києва та військовослужбовців. Також Хрещатиком проїде військова техніка Збройних Сил України.

Того ж дня на Співочому полі відбудеться святкова концертна програма за участю ветеранських художніх аматорських колективів.

На завершення святкового дійства, 9 травня о 22.00 відбудеться феєрверк "Салют Перемоги".

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ