У Києві відкрили черговий 5-зірковий готель. ФОТО

30.03.2012  17:34

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Днями в Києві відкрили новий п'ятизірковий готель Fairmont Grand Hotel Kyiv, який є частиною мережі Fairmont Hotels & Resorts.

Мережа включає більш 60 готелів по усьому світу, але в Східній Європі київський готель — перший, пише Тhe-village.ru.

Готель розташований на вулиці Набережно-Хрещатицькій, 1а.

54 з 258 номерів у ньому — класу люкс.

Проживання коштує від 320 євро в добу, а в президентських і королівських апартаментах — від 7 тисяч євро. Незважаючи на це на фінал Євро-2012 усі номери вже заброньовані.

Немає вільних місць на час проведення київських матчів і в інших п'ятизіркових готелях Києва, таких як Hyatt Regency Kiev, Intercontinental Kiev, Opera, Premier Palace. Середні ціни на проживання в них приблизно такі ж, як і в новім отеленні.

Найдорожчі номери Fairmont Grand Hotel Kyiv розташовані на 11-м і 12-м поверхах. Для гостей передбачений окремий ресепшен і зал з баром.

При заселенні кожному гостеві приносять коровай і чарку перцівки, відзначає видання. Традиція особливої зустрічі Vip-Клієнтів є у всіх готелях мережі Fairmont Hotels & Resorts.

Так, у Каліфорнії новоприбулому гостеві доставляють акваріум з рибкою. Рибці дають ім'я, і вона залишається в номері доти, поки клієнт у ньому живе. Годують її, щоправда, співробітники готелю.

Київський готель створювали в стилі архітектури Подолу. З вікон відкривається вид на Дніпро, Річковий вокзал, арку Дружби народів. З деяких номерів видне вітражний дах атріуму – ресторану, що пропонує в основному десерти.

Бальний зал площею 462 кв. м знаходиться на першому поверсі. За великими дзеркальними дверми є додатковий вхід, через який у приміщення може в'їхати автомобіль. Тому тут планують проводити автомобільні презентації.

Фото Тhe-village.ru 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ