Невідомі зв’язали сторожа і спалили яхту голови Укрсоцбанку


30 березня близько 1.10 ночі невідомі підпалили яхти на водноспортивній базі Вишгорода.

Як повідомляє прес-служба міліції Київської області, двоє зловмисників зайшли на територію бази, напали на 61-річного охоронця, вдарили його по голові, зв’язали монтажним хомутом та підпалили дві яхти.

Оговтавшись, сторож натиснув на тривожну кнопку. За кілька хвилин на місці з’явилися працівники державної служби охорони, які і викликали МНС. 

У результаті пожежі одна яхта згоріла повністю, друга пошкоджена часткова, третя – загорілася від інших яхт. Серед версій, що розглядаються правоохоронцями, - хуліганство, професійна діяльність власників погорілого майна та інші. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб причетних до скоєння злочину. Зловмисникам загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Як стало відомо "Економічній правді", у пожежі згоріла яхта голови Ради Незалежної асоціації банків України, голови правління Укрсоцбанку Бориса Тимонькіна.

У телефонному коментарі "ЕП" банкір підтвердив цю інформацію.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ