Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4f75b4f321fd6/
Українська правда
Київ

Кужель не піде в мери Києва, якщо домовиться з Кличком. ВІДЕО

30.03.2012  16:34

Депутат партії "БЮТ-Батьківщина" Олександра Кужель запевнила, що не братиме участь у виборах мера Києва, якщо опозиція домовиться з Віталієм Кличком як єдиним кандидатом у мери.

Про це вона заявила на з'їзді "Батьківщини" у п'ятницю.

"Я прийшла до Турчинова (Олександр, заступника голови БЮТ)сама і кажу: "Давайте я виставлю свою кандидатуру". Я добре знаю всіх підприємців, знаю всі проблеми від пологових будинків до похоронних бюро... На що Турчинов відповів, що веде переговори з Кличком (Віталій, лідер партії "Удар") про єдиного кандидата. Я сказала: "Тоді я знімаю своє питання"... Але кандидат має бути єдиним, бо Київ – це Сталінградська битва. Подумайте, чи був би Майдан у 2004, якби мером був Попов", - заявила вона.

За словами Кужель, у неї також на 30 березня запланована зустріч з Кличком.

"І запам’ятайте ні з Пашинським (Сергій, депутат від БЮТ), ні з ким іншим я свої дії не узгоджую. Я співпрацюю з "Батьківщиною", а не входжу в "Батьківщину", - заявила екс-соратниця Тігіпка.

Як повідомлялося ранішеБЮТ може висунути на виборах мера Києва кандидатуру Олександри Кужель, якщо Віталій Кличко не погодиться бути єдиним кандидатом від опозиції.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.