Кужель не піде в мери Києва, якщо домовиться з Кличком. ВІДЕО


Депутат партії "БЮТ-Батьківщина" Олександра Кужель запевнила, що не братиме участь у виборах мера Києва, якщо опозиція домовиться з Віталієм Кличком як єдиним кандидатом у мери.

Про це вона заявила на з'їзді "Батьківщини" у п'ятницю.

"Я прийшла до Турчинова (Олександр, заступника голови БЮТ)сама і кажу: "Давайте я виставлю свою кандидатуру". Я добре знаю всіх підприємців, знаю всі проблеми від пологових будинків до похоронних бюро... На що Турчинов відповів, що веде переговори з Кличком (Віталій, лідер партії "Удар") про єдиного кандидата. Я сказала: "Тоді я знімаю своє питання"... Але кандидат має бути єдиним, бо Київ – це Сталінградська битва. Подумайте, чи був би Майдан у 2004, якби мером був Попов", - заявила вона.

За словами Кужель, у неї також на 30 березня запланована зустріч з Кличком.

"І запам’ятайте ні з Пашинським (Сергій, депутат від БЮТ), ні з ким іншим я свої дії не узгоджую. Я співпрацюю з "Батьківщиною", а не входжу в "Батьківщину", - заявила екс-соратниця Тігіпка.

Як повідомлялося ранішеБЮТ може висунути на виборах мера Києва кандидатуру Олександри Кужель, якщо Віталій Кличко не погодиться бути єдиним кандидатом від опозиції.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ