Суд дозволив Черновецькому не ходити на роботу


Мер Київ Леонід Черновецький виграв суд за позовом до лідера партії "Удар" Віталія Кличка про визнавання протиправним того, що мер не ходить на роботу. 

Про це повідомляє сайт Черновецького.

29 березня Київський апеляційний адмінсуд задовольнив позовні вимоги мера й скасував постанову Печерського районного суду Києва, прийнявши нову постанову, якою у задоволенні позову Кличка відмовлено повністю.

"На мою думку, це закономірний результат розгляду справи. Вважаю, що позов моїх опонентів – не більш ніж політичний піар напередодні виборчої кампанії", – відзначив Черновецький.

Водночас Кличко заявив, що рішення суду, який дозволив Черновецькому не ходити на роботу, "легалізує беззаконня в Києві".

"Бездіяльність Черновецького очевидна усім, окрім суду та представників влади. На жаль, вони керуються принципом політичної доцільності, а не законності. Адже вже давно є всі підстави для того, аби оголосити вибори мера та Київради", - додав Кличко.

Політик наголосив, що юристи "УДАРу" вже готують касаційну скаргу на рішення адміністративного суду.

Як відомо, депутати фракції "Удар" Віталія Кличка у середині лютого заявили, що подаватимуть позов до суду на столичного мера Леоніда Черновецького за його бездіяльність. Обурення депутатів викликало те, що мер не ходить на роботу.

За тиждень Черновецький повідомив, що провів робочу нараду з представниками депутатської фракції "Удар", однак самого Віталія Кличка на ній не було.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ