"Київенерго" залишила без допомоги чоловіка, що обварив ноги?


39-річний киянин Андрій Крупка, який провалився в яму з окропом на вулиці Гетьмана, залишився без обіцяної допомоги.

Про це пише "Комсомольська правда".

Днями чоловіка, який 11 березня провалився просто під асфальт і отримав страшні опіки ніг, перевели з реанімації в загальну палату.

Горе Крупки безмежне: у нього три кредити в банку, двоє дітей, хвора мати, а він щонайменше півроку не зможе ходити.

"Було близько сьомої ранку, коли я пішов до машини, щоб їхати на роботу (Андрій –таксист оіційної компанії). Побачив, що поруч з дорогою під землі йде пара, спробував її обійти – і раптом провалився. Однією рукою я вхопився за металевий парканчик і зумів вибратися. Лікарі кажуть, що я тоді був в шоковому стані, тому майже не відчував болю. Забіг в магазинчик, який стояв поруч, зняв з себе брюки, що диміли від окропу. Вони сповзли разом зі шкірою ... Подзвонив додому і попросив доньку принести мені сухі штани", - розповів постраждалий.

Поки їхала швидка, він разом з продавщицею побіг попереджати перехожих, навіть обгородив місце події ящиками, щоб ніхто раптом не провалився.

Тепер же "Київенерго", яка обіцяла допомогти постраждалому, схоже забула про нього.

у сестри Андрія Наталії, надає їм допомогу Київенерго (саме ця компанія обслуговує тепломережа, через яку постраждав Андрій).

"Коли сталася біда, з нами зустрілися представники "Київенерго". Вони обіцяли допомогу, щоб ми не зверталися в ЗМІ. Нам дійсно перерахували 10 тисяч гривень на лікування, але цих грошей вистачило на три дні. Після цього про нас забули. Представник компанії прямо сказав, що юридично ми до них не підкопаємося і нічого не доведемо", - розповіла сестра постраждалого Наталя.

"Я не знаю, що робити. Судитися? Але у нас абсолютно немає грошей на адвокатів, всі кошти пішли на лікування Андрія (доба, проведена братом в реанімації, обходилася в три тисячі гривень)", - додала вона.
У "Київенерго" запевняють, що прожують слідкувати за станом Крупки.

"Практично через кілька днів після нещасного випадку на вул. Гетьмана профспілка співробітників "Київенерго" перерахувала лікарні, де перебуває постраждалий, кошти на його лікування. Безумовно, ми й зараз продовжуємо стежити за станом чоловіка. Регулярно контактуємо з лікарями і родичами, щоб у разі необхідності надати допомогу. На даний момент, за словами лікарів, перерахованих коштів для лікування достатньо", - повідомили у прес-службі компанії.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ