Невиїзний Аделаджа втік закордон? ВІДЕО



Фото hlpu.org.ua

Одіозний пастор церкви "Посольство Боже" Сандей Адаладжа, який знаходиться на підписці про невиїзд, таки покинув територію України.

Про це йдеться в сюжеті програми "Гроші".

Минулого року СБУ затримала служителя церкви за незаконне привласнення майна на 169 мільйонів гривень, а також грошові кошти в розмірі 33 мільйони гривень в афері "Кінгз кепітал". У вигляді запобіжного заходу йому обрали підписку про невиїзд.

Якийсь час Аделаджа ходив на судові засідання у справі, однак останнім часом його ніхто не бачить.

Особняк Аделаджі. Фото Kp.ua

Пропри запевняння пастора, що він ніколи не агітував людей вкладати гроші в піраміду, журналісти знайшли відео із переговорів між Адаладжею та Олександром Бандурченком, засновником компанії "Кінгз кепітал" та відео, де Аделажда обіцяє людям мільйонні прибутки за умови вкладання грошей.

На відео з ресторану видно, як Бандурченко щось показує пастору, а сам Аделаджа каже, що підтримує бізнесменів.

За лічені дні після зустрічі у ресторані Аделаджа у власній церкві розпочав грандіозну агітацію за "Kings Capital".

До останнього пастор божився, що особисто не агітував закладати квартири.

"Я не буду продавати квартири, це не моє покликання, не треба продавати квартири, але я вам буду давати гроші за вашу ж квартиру. Ви можете довіряти нам, ми нікуди не втечемо, і за це, друзі мої, ви зможете отримати гроші. Але ми не все будемо приймати, тому що квартира повинна бути ваша власна. Я настільки вірю членам моєї церкви, що я сказав без проблем: ми знайдемо 5 тисяч квартир", - говорить Аделаджа на відео.

Одурманені прочани закладали квартири і несли гроші.

"Ми всі чули, як пастор спонукав нас інвестувати гроші", - розповідає одна з вірян.

Пастор божився, що гроші йому не потрібні, хоча обіцяв, що у 40 років стане мільйонером. Любив загравати з українською владою – спочатку прикривався помаранчевими, а згодом заагітував за біло-блакитних.

 Будівництво церкви Аделаджі заморожене. Фото dohodtut.com


Нині заміська резиденція пастора Сандея пустує. Сусіди не бачили його вже більше двох місяців. З вікна маєтку виглянув якийсь чоловік, який назвався гостем.

Не проводяться і служби у "Посольстві Божому", а сам Аделаджа все частіше звертається до прочан через інтернет.

Чи не втік раптом пастор, має з’ясувати міліція.

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ