На Хрещатику влаштують свято жартів, клоунів та караоке



Фото russian.china.org.cn

1 квітня на Хрещатику відбудеться перший київський фестиваль "Київ – столиця здорового гумору".

Про це повідомив начальник Головного управління сім’ї, молоді та спорту Володимир Вовк, повідомляє прес-служба мерії.

Зокрема, під час свята на "великій сцені" сходах КМДА відбудеться концерт гумористичних номерів різних студентських колективів та виконавців естрадного жанру.

Позитивний настрій глядачам створюватимуть виступи шкільного та студентського КВК, театралізовані вистави – СТЕМ та виконавці оригінального жанру.

Фото simply.spstudio.com.ua

У творчому містечку на Хрещатику на гостей свята чекатиме алея шаржів, гумористичних газет, а також виставка-продаж гумористичних сувенірів. Охочі зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах та творчих майстернях.

Спортивне містечко запросить до участі у міні-чемпіонатах із нетрадиційних видів спорту, а також у конкурсах та розіграшах.

Для наймолодших учасників організатори передбачили "Дитяче містечко", де малеча зможе взяти участь у конкурсі малюнка та ярмарку розваг з кривими дзеркалами, батутами та інтерактивними іграми.

Фото pro-test.org.ua

У студентському містечку глядачів розважатимуть креативними флешмобами. Команди кожного вищого навчального закладу столиці також готують несподівані розіграші.

На "малій сцені" киянам запропонують вгадати мелодію, а також заспівати у гумористичному карооке. На цьому ж майданчику глядачів веселитимуть виступи клоунів та інші циркові номери. Тут також відбудеться урочисте нагородження переможців конкурсів Київського фестивалю гумору.

Свято триватиме з 12.00 до 18.00.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ