Працівник зоопарку, на якого напав тигр, мріє повернутися на роботу


Валерій Буря, що вижив після нападу тигра у столичному зоопарку, одужує і мріє скоріше повернутися на роботу.

Про це пише "Сегодня".

"У порівнянні з тим, що із мною було, я виглядаю прекрасно й почуваю себе добре. Іноді, звичайно, голова тріщить, та ще й операція одна має бути. Але через місяць-півтора планую вже виписатися. І на роботу дуже хочу повернутися, якщо не виженуть", — розповів Буря.

Видання відзначає, що чоловік дійсно вже виглядає здоровішим – видають пережите тільки перев'язана голова, сліди швів на обличчі та шрами на руках.

"Я як тільки викарабкався, чув від своєї дружини й начальниці, що багато людей мені здавали кров, збирали гроші, витягали мене від тигра. Я всім дуже вдячний", — розповів він.

Напад тигра Буря називає аномальним явищем. Мовляв, того ранку йому начебто щось підказувало — відбудеться трагедія.

"Коли я вийшов на сніг, у вольєр до Тишки, у мене ніби потемніло в очах. Мені здалося, що покійна мама нібито кличе до себе", — розповів постраждалий.

Тварина в цей час була в перегінному відділенні (там, де сидять тварини, коли пробирають вольєр).

"Я зайшов до Тишки. Зробив крок уперед, і в цей час він на моїх очах сам відкрив ширму й накинувся на мене", — згадав працівник зоопарку. За

На запитання, чому тварина накинулася, він досі не може відповісти.

Разом з тим Буря дуже переживає, що те, що трапилося повісять на зоотехніка, яка пропрацювала у звіринцю 19 років і відмінно знає свою справу.

"Її навіть не було в момент нападу, але, як мені пояснили, вона повинна була бути присутня при прибиранні. Вона сама, і в той момент була у ведмедів, не розірватися ж їй. Не всі це розуміють", — сказав Буря.

Як відомо, 20 лютого під час прибирання вольєра на працівника звіринцю по догляду за небезпечними тваринами Валерія Бурю накинувся тигр Тишка. 54-річного чоловіка із численними травмами, у тому числі й знятим скальпом, відвезли в реанімацію.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ