Попов вирішив остаточно розпродати Хрещатик?



Фото nedvizhimost.slando.com.ua

Незабаром на головній вулиці столиці може розпочатися чергове будівництво. На президії Київради до порядку денного сесії 5 квітня з голосу внесли питання про продаж ТОВу "Оліпм-ЛТД" 3,3 соток на вул. Хрещатик, 23.

Про це повідомила голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова.

"Команда Олександра Попова продовжує традиції Леоніда Черновецького і розпродає залишки Хрещатика саме зараз, коли очевидно, що Попов може втрати свою посаду після поразки на мерських виборах. Тому наближений до нього бізнес поспішає прийняти необхідні йому комерційні рішення просто зараз. У тому числі підставляючи свого сюзерена – голову КМДА", - сказала Меліхова.

Депутат повідомила, що зазначена земельна ділянка продається за 2 мільйони 667 тисяч 379 гривень для реконструкції, експлуатації та обслуговування закладу громадського харчування. 

"Будь-які спроби змінювати зовнішній вигляд Хрещатика і передавати території під забудови поки нічого хорошого Києву не дали. Кияни вже звикли до незаконних будівництв в самому центрі, тепер, якщо депутати виявлять слабкодухість, нас чекатиме ще один скандал просто на Хрещатику, 23", - підсумувала Меліхова.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ