Герман обіцяє, що митців з Андріївського не виженуть


Голова Київської адміністрації Олександр Попов буде ставити перед міськрадою питання про врегулювання орендних плат за приміщення майстерень для художників.

Як повідомляє УНІАН, про це заявила радник президента Ганна Герман після зустрічі з Поповим.

"Ми також домовилися, що на наступному тижні Олександр Попов зустрінеться з головами творчих спілок України, і ми разом виробимо ефективні підходи до тих проблем, які турбують творчі колективи", - сказала вона.

Герман також зазначила, що президент Віктор Янукович теж планує зустрітися з головами національних творчих спілок.

"Ми будемо допомагати творчим людям вирішувати ті питання, які не вирішувалися десятиліттями", – додала радник президента.

На запитання, чи в розмові з головою столичної адміністрації порушувалося тема ймовірного закриття Музею Михайла Булгакова в Києві, Герман відповіла: "Олександр Попов запевнив, що Музей Булгакова відкриється за кілька днів. Роботи з впорядкування вулиці, на якій він розташований, будуть прискорені".

Як відомо, комісія Київради з питань культури і туризму не підтримала ідею Головного управління комунальної власності Києва приватизувати і продати творчі майстерні Національної спілки художників на Андріївському узвозі, 36-А.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ