На розібраній Шулявці все ще кипить торгівля. ФОТО



Епопея зі знесенням Шулявського ринку, де торгували речами секонд-хенд, триває вже не перший місяць. Демонтаж торговельних рядів, у власників яких давним-давно минув строк оренди, триває довгі тижні й ніяк не може завершитися.

Так, востаннє влада обіцяла розібрати ринок до 23 березня, однак станом на 26 березня на "секонді" продовжували жваво торгувати, пише портал "В городе".

Очищеними виявилися тільки безпосередньо площі під мостом – там гуляє вітер, ходять пішоходи і їздять маршрутки й легковики. Щоправда, незважаючи на зникнення торговельних рядів, там усе ще дуже брудно – сміття й папірця валяються всюди, відзначає  портал.

 

А от кілька каркасів від павільйонів близько виходу з підземного переходу усе ще стоять  нерозібраними. У куточку стоїть останній ларьок, де під навісом у купах ганчір'я риються кияни.

 

"З'їжджати поки не збираюся. Буду отут до останнього торгувати, поки зовсім усе не знесуть", - заявив афроамериканець, який завідує останнім ларьком на Шулявці.

 

Комунальники, що продовжують розбирати павільйони, не знають, коли закінчиться робота.

"Ну чи мало що обіцяли. Отут ще роботи й роботи. По ідеї, до кінця тижня повинні все розібрати ", - відповідає комунальник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ