У мерії не розуміють, звідки інформація про захмарні ціни в готелях до Євро


У Києві є близько 50 тисяч місць для проживання вболівальників на період Євро-2012 за ціною від 12 до 109 євро на добу.

Про це заявив заступник голови Київської адміністрації Анатолій Голубченко під час відкриття 5-зірковго готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не розумію те, звідки йде інформація про завищення цін. Із першого дня підготовки до Євро-2012, окрім критики, ми нічого більше не мали. Нагнітання цього й стало передумовою до того, що з'явилися ці заяви", - сказав чиновник.

Він наголосив, що у Києві багато бюджетних місць "у гуртожитках, пансіонатах, три-, чотиризіркових готелях".

Голубченко також повідомив, що Київ із відкриттям ще одного п'ятизіркового готелю Hilton повністю виконає вимоги УЄФА.

"Загальна кількість номерів, необхідна згідно з вимогами УЄФА для розміщення сім'ї УЄФА, 8,3 тисячі номерів. Нам бракувало п'ятизіркових готелів. Ми очікуємо відкриття ще одного п'ятизіркового готелю (Hilton на бульварі Шевченка, 28-30) до Євро-2012. І я думаю, що відкриттям цих двох готелів ми повністю забезпечимо усі вимоги УЄФА щодо п'ятизіркових, чотиризіркових і тризіркових готелів", - сказав він.

Раніше в УЄФА вказували на завищення цін на номери в деяких українських готелях і закликали їхніх власників виставляти раціональні ціни на розміщення під час проведення в Україні Євро-2012.

Після цього Всеукраїнський союз громадських організацій "Рада з питань туризму і курортів" ухвалив рішення сформувати чорний список українських готелів, що спекулятивно завищили ціни до Євро-2012.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ