Приміщення, яке мали віддати Музею історії Києва, продають


Приміщення комунальної власності у 1000 "квадратів" з функціональним призначенням "музейний комплекс" у ТРЦ "Глобус" виставили на продаж.

Відповідне питання розглядалося на засіданні комісії Київради з питань власності, повідомила голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у міськраді Тетяна Меліхова.

"Влада черговий раз показала, що вся її діяльність, плани і так звані здобутки є не більше ніж "фількіною грамотою". Стратегією Києва було передбачено значно збільшити у Києві кількість театрів та музеїв, але схоже для влади найважливіше, це її гаманець", - обурилася депутат.

"Те, з яким поспіхом команда Олександра Попова розпродає соціально-культурні об’єкти (згадаємо продаж частини Музичного театру на Контрактовій площі), говорить про те, що вона вже знає, що мерські вибори нинішній голова КМДА програє", - додала вона.

Як відомо, за словами заступника голови КМДА Олександра Пузанова, у приміщенні площею 1 тисячу кв. м. ТРЦ "Глобус" на час проведення Євро-2012 розмістять прес-клуб. Згодом частину приміщень передадуть для потреб Музею Києва, а також для розміщення закладів культури.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ