Під Києвом відкриють кемпінг з Wi-Fi і цілодобовими наливайками. ФОТО



Для гостей Євро-2012 на період проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу організують наметове містечко "Litvinovka football fan camp" у Вишгородському районі. Проживання за 36 км від столиці коштуватиме від 30 євро за людину на добу, повідомляє сайт кемпінгу.

Туристам обіцяють висококласний сервіс, з урахуванням всіх норм сервісу та безпеки для єврофанів, регулярне транспортування до столиці і назад через аеропорт, центральний вокзал та до станції метро "Героїв Дніпра". 

Кемпінг для трьох тисяч осіб організують на території у 20 га на березі озера та поблизу лісу.

 Територія у 20 га

У наметовому містечку обіцяють "власну фан-зону, спортмайданчики, зони відпочинку, та розваг зі сценами для проведення концертів місцевих і закордонних груп". Гостям кемпінгу гарантують "повну безпеку і краще медобслуговування".

Біля лісу та озера

Згідно з прайсом, одиночне проживання в двомісному наметі коштуватиме 30 євро на добу, за умови 5-денного перебування – 25 євро на добу.

Двомісний намет обійдеться у 40 євро на добу (34 євро – з 6-го дня проживання), 4-місний – 76 євро (65 євро – з 6-го дня), 6-місний – 108 євро. Проживання на території кемпінгу зі своїм наметом обійдеться у 15 євро з людини на добу.

Місце в автокемпінгу коштуватиме 40 євро на добу.

Але за 30 км від Києва

Розбити табір планують на 600 двомісних наметів, 100 – чотиримісних і 500 шестимісних.

Серед інших зручностей парковка з охороною за 5 євро на добу, Wi-fi зона – 3 євро на добу, стаціонарні туалети, душові кабінки, вмивальники, цілодобове водопостачання.

Також цілодобово працюватиме ресторан на 500 місць української та європейської кухні, зони фаст-фуд і барбекю, 4 бари і точки розливного пива по всій території.

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ