Водій вантажівки влаштував "електрошоу" на Шулявці


21 березня під вечір Шулявським мостом вантажівка обірвала тролейбусні лінії – дроти палали феєрверком, а машини стояли в заторі.

Як пише "Сегодня", надзвичайна подія трапилася через те, що висока хура зачепила поперечний трос, який висить поперек проспекту Перемоги й тримає тролейбусні лінії електропередач.

"Вантажівка їхала в центр. Високим кузовом вона зачепив трос, який висить над проспектом і тримає проводи. Через це з іншого боку, під мостом обірвалися 4 трамвайні лінії", — розповів один з робітників.

За словами очевидців, дроти впали й подряпали кілька машин та тролейбус.

"Усе палало, дроти висіли й іскрили. Утворився страшний затор до бульвару Шевченка.  Із центру рухалася тільки одна смуга", - розповіла продавець Олена.

Від падіння проводів ніхто не постраждав, оскільки вони автоматично відключаються в таких випадках. Щоправда, люди з машин вибігали з криком, відзначає видання.

Поломку лагодили 4 бригади "Київпастрансу". Вони перекривали частину проспекту до 20.00. У цей час машини рухалися зі швидкістю 10-15 км. на годину, а тролейбуси взагалі не ходили.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ