У Києві двоє парубків зґвалтували 12-річну дівчинку


У Києві за зґвалтування 12-річної дівчинки затримали двох юнаків 17 та 16 років.

Як повідомляє прес-служба міліції, до Шевченківського райуправління з заявою звернулася жінка, яка повідомила про зґвалтування дочки.

Після спілкування з дитиною правоохоронці з’ясували, що вона після школи домовилася про зустріч зі своєю старшою подругою. Та запропонувала зустрітися з її друзями. Хлопці пригостили дівчат алкоголем.

Пізно ввечері постраждала написала матері СМС, що заночує в подруги, але натомість залишилася з хлопцями. Пізніше хлопці стали чіплятися до дівчини.

Вранці постраждала повернулася додому, зібрала речі та пішла до школи. Але ввечері мати помітила, що з дитиною щось трапилося. Дівчинка все їй розповіла, а мати відразу ж пішла до міліції.

За даними міліції, молодший з затриманих хлопців знаходиться під слідством за скоєння крадіжки, грабунку та шахрайства, ніде не навчається, не працює, ще й перебуває на обліку в міліції. 

Наразі відносно затриманих неповнолітніх порушено кримінальну справу зґвалтування. Проти старшого хлопця також порушено справу за статтею 153 ККУ (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом).

Юнакам загрожує від 8 до 15 років тюрми.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ