"Бориспіль" і "Аеросвіт" домовилися, що не затримуватимуть рейси


Аеропорт "Бориспіль" і авіакомпанія "Аеросвіт" домовилися не допустити відхилень від розкладу в майбутньому.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"У результаті досягнутих домовленостей, на більшу частину заборгованості авіакомпанії перед аеропортом оформлені процентні векселі. По боргу, що залишилася, сторони погодили графік погашення", йдеться в повідомленні.

У "Борисполі" наголосили, що за згодою сторін, авіакомпанія щодня буде здійснювати передоплату послуг аеропорту в обговореному розмірі, що "дозволить обом компаніям спланувати свої ресурси й забезпечити виліт усіх рейсів відповідно до розкладу".

Як відомо, 14 березня "Бориспіль" припинив обслуговування рейсів "АероСвіту" у зв'язку з проблемою передоплати за надавані аеропортом перевізнику послуги.

Згодом аеропорт попередив, що може призупинити обслуговування рейсів авіакомпаній-боржників.

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є головними повітряними воротами України, що обслуговують 65% авіаційних пасажирських перевезень країни.  

Авіакомпанія "Аеросвіт – Українські авіалінії" є найбільшим оператором аеропорту "Бориспіль" і єдиним перевізником, що виконує безпосадкові дальньомагістральні авіарейси.

"Аеросвіт" обслуговує 80 міжнародних напрямків у 34 країни, включаючи трансконтинентальні повітряні лінії в Нью-Йорк, Торонто, Пекін, Делі, Банкок, Хошімін і Коломбо, а також забезпечує сполучення між Києвом і найбільшими містами України.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ