Для фанів Євро вибрали 10 національних страв



Фото з сайту eurolab.ua

Українці вибрали 10 найулюбленіших страв національної кухні, які увійдуть до меню, яке пропонуватимуть гостям Євро-2012 у ресторанах міст-господарів.

Як повідомляє інформаційний центр "Україна-2012", до "Національного меню" увійшли: український борщ, запорізький капусняк, сало з часником, холодець, деруни традиційні, домашня ковбаса, налісники з сиром, запечене порося з гречаною кашею, вареники з капустою і грибами, пиріг з яблуками. 

Фото karolina217.hiblogger.net

За даними офіційного сайту конкурсу на найкращу українську страву "Смакуй, Країно!", усі 10 переможців увійдуть до переліку страв у ресторанах-партнерах проекту як "Національне меню". 

Фото culinary-recipes.org

Голосування за найкращу українську страву триває. Та, яка отримає максимальну кількість онлайн- та смс-голосів – отримає титул "Національна страва України".

Результати оголосять 15 травня 2012 року в Міжнародний день сім'ї. 

Фото kuhnya.taptyzhka.ru

Конкурс "Смакуй, Країно!"стартував 15 лютого. Упродовж місяця учасники надсилали рецепти страв, які вважають традиційними для української національної кухні. З них журі конкурсу, до якого увійшли ресторатори, етнографи, історики, шеф-кухарі, визначили десятку найсмачніших з національного меню.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ