Заради уболівальників Євро у Києві митимуть вулиці?



Фото gorodkerch.com

На період проведення матчів Євро-2012 комунальні служби посилять роботу з прибирання міста, зокрема, залучать додаткову техніку для миття вулиць, встановлять урни, посадять квіти.

Про це у прямому ефірі телеканалу "Київ" розповів заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба мерії.

"Ми додатково розробили та плануємо втілити у життя концепцію чистого міста. Зрозуміло, що у нас є регламентні роботи із забезпечення чистоти у Києві, але на час чемпіонату звичайних регламентних заходів не вистачить", – розповів він.

За словами заступника голови КМДА, досвід інших країн показує, що на період футбольного чемпіонату кількість відходів суттєво збільшується, тож надмірне скупчення людей в одному місці псуватиме зовнішній вигляд столиці.

"Ми плануємо залучити додаткову техніку для прибирання та миття вулиць, поставити більше урн на шляхах уболівальників, попрацювати над благоустроєм дворів, посадити клумби, газони, дерева",– пояснив Голубченко.

Він додав, що загалом обов’язковий обсяг робіт для вдалого проведення чемпіонату місто вже зробило.

"Завершення підготовки таких важливих об’єктів, як аеропорти "Бориспіль" та "Жуляни", реконструкція проспекту Бажана, бульварів Шевченка та Лесі Українки, перебуває на фінальній стадії, роботи виконуються чітко за планом. Тож сумніву у їх вчасному завершенні у мене немає", - сказав чиновник.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ