Затриманий за наркотики вискочив з вікна відділку


У Києві з метою втечі затриманий за зберігання наркотиків вистрибнув з вікна Солом’янського райвідділу міліції.

Як повідомляє прес-служба МВС у Києві, інцидент стався 17 березня близько 21.30.

Молодий чоловік впав на огорожу, внаслідок чого отримав колото-різану рану грудної клітини і був доставлений лікарні.

Як з'ясувалося, що 15 березня о 20.00 працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Солом’янського райуправління затримали 25-річного громадянина, у якого виявили психотропну речовину. Також було встановлено, що затриманий упродовж семи років вживає різноманітні психотропні речовин та має судимість за зберігання наркотиків.

Відносно затриманого порушили кримінальну справу і обрали міру запобіжного заходу – підписку про невиїзд з постійного місця проживання.

На час підготування матеріалів слідчий запропонував підозрюваному зачекати в коридорі, на що останній погодився та вийшов з кабінету.

Через деякий час цей чоловік відчинив вікно та стрибнув з другого поверху адміністративної будівлі, при цьому впав на металеву огорожу, розташовану навколо райуправління.

Він отримав тілесні ушкодження, але на допомогу нікого не покликав і пішов. Згодом, на Повітрофлотському проспекті, чоловік втратив свідомість.

У лікарні його прооперували.

За попереднім висновком прокуратури Солом’янського району міста Києва, порушень вимог чинного законодавства в діях працівників міліції не виявлено.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ