На Пейзажці до приїзду Попова вже посадили дерева


На Пейзажній алеї вже висаджені дерева до завтрашньої акції голови КМДА Олександра Попова.

Про це повідомив депутат Київради Олександр Бригинець, який 16 березня відвідав Пейзажку.

За його словами, до приїзду голови КМДА вже все готове: вздовж доріжки вже викопані з десяток ямок, в які посаджені деревця.

"Таким чином, акція-суботник буде формальною, адже комунальні служби вже все зробили, а чиновникам залишилось лише досипати в ямки кілька лопат землі. Звичайно, в Києві треба садити дерева, але перетворювати засипання ямок в політичну акцію – це смішно", - сказав він.

Депутат наголосив, що ситуація, "коли один клерк Януковича (Попов з КМДА) виводить на боротьбу з іншим клерком Януковича (Грищенком з МЗС) людей, не типова".

"Тепер уже не лише опозиція з владою, але і влада з владою бореться пікетами і лопатами. І піде чиновник на чиновника з лопатою. Але як це не назви, на жаль, йдеться лише про типову pr-акцію кандидата в мери, якому підіграв і міністр, і суд", - сказав Бригинець.

Як відомо, 13 березня Вищий адміністративний суд скасував рішення Апеляційного адмінсуду про заборону будівництва на Пейзажній алеї. Попов, щоб урятувати Пейзажку, вирішив влаштувати суботник з висадження дерев. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ