Попов привселюдно висварив своїх підлеглих


Голова Київської адміністрації Олександр Попов розкритикував роботу окремих керівників управлінь та вирішив звільнити і притягти до адміністративної відповідальності низку посадовців.

Так, чиновник визнав недостатньою роботу у сфері екологічної безпеки міста, розкритикував Головне управління екології та охорони природних ресурсів за роботу упродовж 2011 року, повідомляє прес-служба мерії.

Щоб вирішити ситуацію, Попов доручив своєму першому заступнику Олександру Мазурчаку здійснити відповідні кадрові зміні в управліннях.

Також Попов визнав незадовільною роботу Головного управління земельних ресурсів за недовиконання плану надходжень до міського бюджету плати за землю та від продажу земельних ділянок. Тому заступника начальника названого управління Юрія Кулаковського, відповідального за цей відрізок роботи, буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Крім того, голова КМДА вирішив оголосити догану заступнику начальника Головного управління містобудування Андрію Вавришу за недостатню роботу зі своїми підлеглими у частині боротьби з корупцією. Попов доручив провести позачергову атестацію усіх співробітників цього управління та ініціював звільнення заступника начальника управління Максима Шкуро за незадовільну роботу у сфері розміщення МАФів.

Незадоволений голова КМДА роботою Головного управління транспорту та зв’язку, Управління ритуальних послуг, КП "Київсвітло" та КО "Київзеленбуд".

Попов підкреслив, що виявлені порушення і недоліки в роботі структурних підрозділів КМДА, свідчать про необхідність адміністративної реформи.

"Оптимізація Київської міської державної адміністрації дасть змогу зменшити бюрократичний апарат, зокрема, кількість керівного складу, пришвидшить прийняття важливих рішень, допоможе подолати корупцію", – підсумував чиновник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ