Недорогі готелі почали знижувати ціни до Євро-2012



Фото akak.ru

Окремі столичні готелі почали знижувати ціни, які накрутили напередодні Євро-2012. Так, готелі "Пролісок" і "Братислава" уже "скинули" 30%, пише портал Тhe-village.ru.

Власникам цих та інших готелів довелося стримати апетити, оскільки зараз уже відомо, що лише невелика частина від загальної кількості іноземних уболівальників приїде до України на всі дні чемпіонату. Тобто, масового заїзду й бронювання на місяць наперед не передбачається.

Портал відзначає, що, збираючись у поїздку на турнір, європейці, як правило, не підшукують житло самостійне й не зв'язуються з готелями напряму. Вони звертаються до послуг операторів, рекомендованих UEFA. На Євро-2012 ці оператори об'єднані в проект "Туральянс-2012".

За словами представників цього проекту, фани віддають перевагу проживанню у студентських гуртожитках і недорогих готелях.

На сайті приймаючого міста Києва, уже опублікували список тих гуртожитків, умови проживання в яких відповідають нормам європейських хостелів.

Мінімальна ціна за добу в таких апартаментах — 18 євро з людину, максимальна — 85 євро. У таку суму оцінюють двокімнатні люкви в галузевих гуртожитках.

Мінімальна ціна за добу в готелі — 27 євро, максимальна в готелях середньої категорії — 276 євро.

Крім цього, оператори пропонують уболівальникам санаторії під Києвом — 69-115 євро, і місця на базах відпочинку — 12–80 євро.

Також у базі є кемпінги: "Парк Київська Русь", "Litvinovka entertainment". Проживання в наметовому в містечку коштуватиме від 12 євро за добу, а місце для намету або кемпера (будинку на колесах) — від 10 євро.

Станом на сьогодні заброньовані лише 20–25% місць із бази "Туральянс-2012", на фінал чемпіонату — близько 90%.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ