24 столичні водойми закриють для купання


Літнього сезону 2012 року в Оболонському районі з 11 водойм купатися дозволено лише у двох: у ставку на р. Горенка (пляж Пуща-Водиця) та в озері Вербне на вул. Приозерній (пляж Вербний).

Про це відповіло КП "Плесо" на запит депутата Київради від "БЮТ-Батьківщини" Олександра Бригинця.

"Прикро, коли ти живеш біля озера і не маєш змоги покупатися в ньому, бо влада не спроможна привести до ладу водойми столиці. Здається, ще багато часу до початку сезону, а влада вже за кілька місяців визнала свою неспроможність підготувати всі пляжі і озера для відпочинку", - сказав депутат.

Він додав, що КП "Плесо" також надало перелік зон відпочинку біля води, які ще знаходяться під питанням дозволу на купання. Тобто за умов виконання комплексу заходів із благоустрою відпочинок з купанням буде дозволено ще на трьох водоймах Оболонського району: затока Собаче гирло, затока Наталка (обидві на вул. Прирічній) т озеро Редьчине (вул. Богатирська).

Серед водойм, які будуть не придатні для купання під час пляжного сезону 2012 року названі такі об’єкти: 6 штучних озер Опечень, затока Верблюд та озеро Центральне.

Крім того, влітку 2012 року буде заборонено плавати в 16 водоймах Дарницького району.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ