Бригинець: Мерія вибрала логотип Києва за рік до голосування


Логотип Києва був визначений Київською адміністрацією за десять місяців до того, як його офіційно підтримали SMS та інтернет-голосуванням.

Про заявив депутат Київради від "БЮТ-Батьківщина" Олександр Бригинець.

За його словами, логотип офіційно вибрали шляхом SMS та інтернет-голосування напередодні 8 березня 2012 року, але про фіктивність цих маніпуляцій говорить той факт, що День Києва 2011 року проходив саме під цим логотипом.

День Києва-2011. Фото tavriagames.com

"Отже, рішення використовувати логотип київською владою було прийнято за 10 місяців до того, як його офіційно нібито підтримали голосуванням в інтернеті. Отака велика брехня маленького логотипа", - заявив Бригинець.

Він додав, що "гостро критикував цей логотип", бо він "більше підійшов би для дитячого садка чи гуртка "умілі ручки".

Крім того, депутат наголосив, що бажання створити логотип Києва – традиційна для київських очільників манія величі. 

"Леонід Черновецький під час своєї каденції прагнув створити гімн Києва, кілька разів брався перероблювати герб Києва. Але, на щастя, депутати, навіть ті, що входили до промерської більшості, не піддалися на провокації: герб не змінили, гімн не узаконили. В Олександра Попова таж сама хвороба", - переконаний Бригинець.

Але, додав він, вивчивши досвід попередника, Попов вирішив піти іншим шляхом: створити логотип Києва, затвердивши його не рішенням Київради, а власним розпорядженням.

"Таким чином, логотип Києва – є логотипом КМДА", - підсумував Бригинець.

Як відомо, 7 березня закінчилося відкрите SMS та інтернет-голосування за найкращий туристичний логотип Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ