Кияни визначилися з логотипом Києва



Логотип-переможець голосування

Незабаром Київ отримає новий туристичний логотип – 6 березня закінчилось інтернет-голосування та прийом СМС за новий логотип Києва.

Нині в лідерах логотип "Київ–місто, де все починається", повідомляє сайт КМДА.

Третій етап конкурсу і підбиття підсумків відбудеться на засіданні Оргкомітету після закінчення березневих свят.

"Уже найближчим часом столиця отримає логотип, який буде використовуватися як туристична символіка – на футболках та сувенірах. Його буде запатентовано, при цьому авторські права перейдуть до територіальної громади. Автор зображення-переможця отримає грошову винагороду", - сказав заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

Він підкреслив, що логотип "у жодному разі не замінить офіційний герб міста Києва".

У Києва і Саків можуть бути подібні логотипи. У Саках логотип обрали у червні минулого року

Як відомо, конкурс "Логотип та стиль міста Києва" було розпочато у жовтні 2011 року. На першому етапі конкурсу на адресу КМДА надійшло 130 робіт.

Професійне журі, до складу якого увійшли дизайнери та викладачі київських навчальних закладів, відібрало з них 10 зображень.

Після доопрацювання авторами, вказані 10 логотипів вийшли у другий тур, який розпочався 6 лютого 2012 року.

Роботи було розміщено на окремій сторінці, де за них мали змогу проголосувати всі охочі авторизовані користувачі соціальних мереж та надіслати СМС за лого, який сподобався.

Водночас, варто відзначити, що не всі охочі змогли взяти участь в конкурсі. Так само, як журі чомусь не звернуло уваги на кращі роботи.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ