За Палацом "Україна" на місці дитсадка зведуть висотку?


На місті дитячого садка на вулиці А. Барбюса, 28-А планують побудувати 30-поверховий будинок, що не лише зруйнує дошкільну установу, а й зашкодить навколишнім будинкам.

Про це заявили жителі вулиці Анрі Барбюса, 22-26 та вулиці Предславинська, 29, 25, 21/23, розповів депутат Київради від БЮТ Олександр Бригинець.

"Київська влада публічно заявляє про те, що не дасть знищити жодного дитячого садка, а тут раптом, прикривши очі, вдає, що не помічає знищення дитячого закладу в самому центрі міста", - сказав депутат.

Він додав, що згідно з рішенням Київради від 21 грудня 2006 року №386/443 "Про передачу ТОВ "Будтехальянс ЛТД" земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового, офісно-торговельного комплексу із вбудованими закладом для роботи з дітьми на вул. Анрі Барбюса, 28-а", ділянка з дитсадком була передана в довгострокову оренду зазначеному товариству з умовою проведення громадського обговорення щодо можливості забудови. 

Але думка громади так і не була врахована. До всього, зважаючи на недостачу дитячих садків по Києву, мешканці навколишніх будинків стають у чергу, щоб записати дітей до закладу освіти, що знаходиться безпосередньо у їхніх дворах.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ