Попов набирає паркувальників в агітатори?


Команда Олександра Попова вже готується до масового застосування адмінресурсу на майбутніх виборах у Києві.

Про це повідомляє прес-служба фракції "Удар" Віталія Кличка.

"Наприкінці лютого представники КП "Київтранспарксервіс" методично та наполегливо запрошували керівників паркувальних майданчиків на зустріч в Головному управлінні транспорту КМДА. Основне питання, яке там обговорювали – як забезпечити перемогу Олександра Попова на наступних виборах", - розповіла заступник голови фракції Наталія Новак.

За її словами, від керівників паркувальних майданчиків "вимагають створити спеціальні робочі групи для координації дій та залучити до агітації усіх працівників".

"Найбільш активним керівникам пропонують усіляке сприяння у вирішенні бізнес-питань – укладення нових договорів, пролонгація діючих і т.д. А тим, хто на це не погодиться, обіцяють різні проблеми", - додала Новак.

Вона назвала "справжньою корупцією" такі дії чиновників.

"Міська влада розуміє, що насправді не має достатньої підтримки серед киян, тому орієнтується лише на адміністративний ресурс та вдається до тиску на бізнес. Так звана "нова команда" Олександра Попова майже нічим не відрізняється від старої команди Леоніда Черновецького", - сказала Новак.

Вона додала, що фракція вже направили відповідне звернення до прокуратури й вимагає "швидкої та об’єктивної реакції на оприлюднені факти".

Як відомо, вибори мера Києва можуть відбутися вже влітку 2012 року. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ