Попов розповів, як їздив автобусом, а згодом пересяде на велосипед



Фото з сайту КМДА

Голова Київської адміністрації Олександр Попов порекомендував головам рай адміністрацій їздити на роботу автобусом чи тролейбусом, аби частіше спілкуватися з киянами та краще розуміти їх потреби.

Про це він сказав під час презентації та запуску на маршрути нового транспорту придбаного за кошти ЄБРР, повідомляє прес-служба мерії.

"Сьогодні на вулиці міста виходить рекордна кількість нового сучасного громадського транспорту. Сто нових автобусів та тролейбусів відповідають європейським стандартам, вони надійні і дуже зручні. Я думаю, що це хороша нагода для чиновників стати ближчими до киян, і регулярно користуватися громадським транспортом", – сказав Попов.

6 березня голова КМДА прокатався у новому автобусі і розповів, що, будучи народним депутатом, часто користувався автобусами чи тролейбусами.

Разом з тим Попов покладає великі надії на розвиток велосипедного руху у Києві.

"Ми маємо грандіозні плани щодо розбудови велосипедних доріжок у Києві. Я і сам з превеликим задоволенням буду користуватися цим видом транспорту, аби діставатися на роботу. І це дуже правильно. Велосипедний рух, це сучасно, економічно, екологічно і зручно", – наголосив Попов.

Як відомо, 6 березня на маршрути міста вийшли 74 нових автобусів та 26 сучасних тролейбусів, придбаних за кошти ЄБРР.   

Нині голова КМДА пересувається містом на мікроавтобусі його охорони. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ