Чиновник обіцяє, що транспорт їздитиме вдвічі частіше


Незабаром iнтервал руху автобусiв i тролейбусiв у столицi може скоротитися до шести-семи хвилин замiсть нинiшнiх 15-18 хвилин, заявив у прямому ефiрi телеканалу "Київ" начальник ГУ транспорту та зв'язку Київської мiської державної адмiнiстрацiї Євген Водовозов.

За словами чиновника, така схема руху стане можливою завдяки оновленню парку громадського транспорту, повідомляє інтерфакс-Україна.

"Цей рiк - рiк значних реформ у транспортнiй системi Києва. Ми пiдiйшли до реалiзацiї двох важливих угод, одна з них - з ЄБРР, яка забезпечить постачання 202 тролейбусiв i 185 автобусiв, iнша - на придбання 77 тролейбусiв надвеликої мiсткостi. Вже завтра (у вiвторок ) перша партiя автобусiв i тролейбусiв - близько 100 одиниць - вийде на лiнiї. Ми хочемо зробити так, щоб iнтервал руху на всiх маршрутах скоротився з 15-18 хвилин до шести-семи хвилин", - наголосив вiн.

Водовозов також додав, що великими вулицями мiста мають рухатися тiльки великi автобуси, а маленькi маршрутки повиннi залишитися сполучною ланкою на територiї мiкрорайонiв - там, де необхiднi пiдвезення або до метро, або до загальномiського громадського транспорту.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ