У суботу в Києві візьмуться за ремонт доріг


3 березня "Київавтодор" розпочинає профілактичний ремонт доріг міста.

Роботу з ліквідації ямковості виконуватимуть в усіх районах міста, повідомляє пре-служба КМДА.

Так, 3 березня ремонтуватимуть вулиці Васильківську, Комінтерна, Льва Толстого, Дегтярівську, Вишгородську, Леніна, Скляренка, Бориспільську, Бальзака, Курнатовського, Будівельників, Заболотного, Набережно-Корчуватську, Новопирогівську, Богатирську, Грушевського, Теліги.

А також вулиці Костянтинівську, Межигірську, Братиславську, проспекти 40-річчя Жовтня, Перемоги, Повітрофлотський проспект, Кільцеву дорогу, Столичне шосе, Наддніпрянське шосе, шляхопроводи біля метро "Позняки", "Осокорки", та Новокостянтинівський шляхопровід.

4 березня, у неділю, ремонтні роботи виконуватимуться на проспектах Червонозоряному, Палладіна, Перемоги, на вулицях Ялтинській, Славгородській, Кронштадській, Милославській, Курнатовського, Луговій, Драйзера, Богомольця, Шовковичній, Рибальській, Мостицькій, Столичному шосе, Набережному шосе, Наддніпрянському шосе, Кільцевій дорозі, на мосту Метро.

5 березня "Київавтодору" працюватиме на проспектах Науки, Повітрофлотському та Палладіна, на вулицях Тростянецькій, Микитенка, Солом’янській, Дегтярівській, Кибальчича, Луговій, Цитадельній, Лейпцігській, Рибальській, Арсенальній, Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Кільцевій дорозі, Столичному шосе та на шляхопроводах Індустріальний і Караваєві дачі.

У комунальній корпорації наголошують, що в першу чергу, роботи здійснюються на вулицях з інтенсивним рухом, на магістралях, де багато маршрутів громадського транспорту.

Завершити плановий ремонт усіх доріг Києва у "Київавтодорі" планують до 1 травня поточного року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ