У Києві визначили найкращі і найгірші райони



Фото ked-pled.livejournal.com

За результатами рейтингової оцінки районів за підсумками 2011 року найкращим визнали Шевченківський район. Перше місце він посідає вже другий рік поспіль.

Другим назвали Печерський район, третє місце дісталося Подільському, четверте – Голосіївському та п’яте – Дарницькому, повідомляє прес-служба КМДА.

Оболонський район зайняв шосту позицію, Дніпровський – сьому. З имулорічного шостого місця на восьму позицію опустився Солом’янський район.

Два останніх місця дісталися – Святошинському та Деснянському районам.

За словами голови КМДА Олександра Попова, що місця у рейтингу районів залежали "безпосередньо від їх діяльності".

"За результатами попередньої рейтингової оцінки керівники Деснянського та Святошинського районів та їх заступники вже притягувались до дисциплінарної відповідальності. Необхідно робити висновки, виходячи з нового рейтингу. Так, райони-аутсайдери у десятиденний термін мають розробити програму антикризових заходів", – сказав чиновник.

Заступник Попова Руслан Крамаренко запропонував залучити до цієї роботи заступників голів тих районів, які посіли перші місця.

"Враховуючи ефективність роботи керівництва Шевченківського району, ми можемо направити заступників голови з економічних питань та житлово-комунального господарства як успішних "менеджерів" до Деснянського району, а Печерського району – до Святошинського", – запропонував він.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ