Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4f4f71c2d9a59/
Українська правда
Київ

Нові проїзні на метро дістануться лише обраним студентам

01.03.2012  13:55

Нову систему проїзних квитків на основі особистих студентських квитків впровадять у Київському метро виключно для студентів Київського політехнічного університету.

Про це "Українській правді. Київ" розповіли в довідковій метрополітену.

Так, за словами оператора, у КПІ впроваджують новий вид студентського квитка, який одночасно виконує функції студентського посвідчення, банківської картки та проїзного в метро.

"Але це стосується тільки студентів КПІ. Якщо експеримент виявиться вдалим, його запровадять і в інших київських вишах", - пояснила представник метрополітену.

Водночас у КПІ про "студентські-проїзні" поки не знають.

"У нас запроваджуються "студентські-банківські картки", за якими можна отримувати стипендію, а про проїзні ми нічого не чули. Ніяких наказів від керівництва не було", - зазначили на факультеті соціології та права.

Раніше прес-служба підземки повідомила, що з 1 березня у Київському метро впроваджується новий вид місячних проїзних квитків для студентів на основі особистих студентських квитків.

Згідно з повідомленням на сайті метро, такі квитки мали отримали всі студенти. Жодної інформації про те, що це експеримент для окремих студентів, на сайті не було. 

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.