Нові проїзні на метро дістануться лише обраним студентам


Нову систему проїзних квитків на основі особистих студентських квитків впровадять у Київському метро виключно для студентів Київського політехнічного університету.

Про це "Українській правді. Київ" розповіли в довідковій метрополітену.

Так, за словами оператора, у КПІ впроваджують новий вид студентського квитка, який одночасно виконує функції студентського посвідчення, банківської картки та проїзного в метро.

"Але це стосується тільки студентів КПІ. Якщо експеримент виявиться вдалим, його запровадять і в інших київських вишах", - пояснила представник метрополітену.

Водночас у КПІ про "студентські-проїзні" поки не знають.

"У нас запроваджуються "студентські-банківські картки", за якими можна отримувати стипендію, а про проїзні ми нічого не чули. Ніяких наказів від керівництва не було", - зазначили на факультеті соціології та права.

Раніше прес-служба підземки повідомила, що з 1 березня у Київському метро впроваджується новий вид місячних проїзних квитків для студентів на основі особистих студентських квитків.

Згідно з повідомленням на сайті метро, такі квитки мали отримали всі студенти. Жодної інформації про те, що це експеримент для окремих студентів, на сайті не було. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ