Суд з'ясує, чи законно стоять ларьки на "Юності"


Прокуратура Деснянського району подала апеляцію на рішення Господарського суду про реєстрацію права власності на МАФи ТОВ "Лівадія груп".

Про це пише ЛігаБізнесінформ з посиланням на прес-служба Генпрокуратури.

Згідно з повідомленням, рішення Госпсуду від 16 грудня 2011 року у справі ТОВ "Лівадія груп" про обов'язкову реєстрацію права власності на кіоски винесене "із грубим порушенням норм матеріального й процесуального права".

Апеляційну скаргу на зазначене рішення прокуратура внесла 28 лютого 2012 року. Також у цей день прокуратура опротестувала рішення комісії з питань упорядкування розміщення тимчасових споруджень і президії комісії.

У прокуратурі уточнили, що перевірили правомірність рішень комісії і її президії, що стосуються демонтажу МАФів на перетині вулиць Шолом-Алейхема й Братиславської (ринок "Юність").

З'ясувалося, що рішення про демонтаж кіосків були прийняті незважаючи на те, що КП "Київське міське бюро технічної інвентаризації й реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна" зареєструвало право власності на об'єкти на вул. Шолом-Алейхема, 2Д на підставі рішення Господарського суду. 

Як відомо, 20 лютого працівники КП "Київблагоустрій" почали демонтаж тимчасових споруд на ринку "Юність". Наступного дня демонтаж призупинили через звернення з приводу законності знесення.

Прокуратура почала перевірку законності судового рішення про реєстрацію права власності на зазначені спорудження.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ