Чиновники не помічають, що на Гончара кипить робота


Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю спростовує інформацію про поновлення будівельних робіт на скандальному будівництві на вул. Гончара.

Про це пише Кievpress.net з посиланням на відповідь на запит до Інспекції.

"Під час перевірки 22 лютого на об'єкті будівництва будівельні роботи не виконувалися відповідно до постанови Господарського суду Києва від 15 грудна 2011 року і згідно з наказом замовника будівництва ТОВ "Інвестиційно-Будівельна група" від 05 січня 2012 "Про зупинення будівельних робіт", йдеться у відповіді на запит.

Як відомо, попри кілька судових розв'язків щодо необхідності зупинити будівництво і візит голови КМДА Олександра Попова з метою зупини будівництво, робота на Гончара кипить.

Як тільки спали морози, на скандальному будівництві почали склити 2-ий поверх, також запрацював кран, тривають зварювальні роботи.

Як відомо, подібна ситуація була з будівництвом на Театральній. Попри документи, що будівля небезпечна для метро, протести мешканців і багаторазові заяви чиновників про те, що будівництво зупинять, зведення будівлі таки звершили.

А міська влада замість дотримати слова, вирішила зробити у ненависній мешканцям будівлі музей Києва.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ