Попов: покарання за смерть від бурульки має бути серйозним


Голова КМДА Олександр Попов доручив профільним службам здійснити термінову позапланову перевірку стану дахів усіх міських будівель на наявність бурульок та накриження.

Про це він заявив під час наради зі своїми заступниками, керівниками структурних підрозділів та головами рай адміністрацій, повідомляє прес-служба мерії.

"Останніми днями, у період сніготанення, в місті побільшало загроз травмування людей бурульками, льодом та снігом, що накопичилися на дахах будинків. Ми вже маємо випадки серйозних травмувань та, що найбільш жахливо, смертельний випадок", - сказав чиновник.

Він висловив переконання, що "це сталося через вкрай низький рівень відповідальності деяких балансоутримувачів та їхнє бажання зекономити на послугах аварійно-рятувальної служби".

"Це злочин проти киян, тому що ціна такої економії – людські життя. Покарання за цю недбалість має бути серйозним", – підкреслив Попов.

Він також звернувся до киян з проханням допомогти у виявленні небезпечних зон та повідомляти адреси за телефоном міського call-центру: 15-51.

Як відомо, 24 лютого бурулька вбила жінку біля багатоповерхівки у центрі Києва. Загалом цього року від бурульок вже постраждало близько 10 людей.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ