Новий виставковий центр на Лівобережній обійдеться у 300 мільйонів



Фото з сайту mvc-expo.com.ua

Проект будівництво третьої черги Міжнародного виставкового центру біля метро "Лівобережна"  буде винесено на перший Київський інвестиційний форум.

На зведення нового центру необхідно трохи більше 300 мільйонів гривень.  

Як повідомляє прес-служба КМДА, будівництво виставкової інфраструктури створить належні умови для проведення масштабних міжнародних політико-економічних форумів, виставкових, конгресових та концертних заходів світового рівня.

"Потужності нового центру дозволять забезпечити участь в заходах до 3 тисяч осіб. Проектом передбачено будівництво виставкових павільйонів (блоки "Д", "Е", "Ж", "К", "Л", "М") загальною площею близько 36 000 кв.м. з універсальними залами, офісними та складськими приміщеннями, блоком швидкого харчування, готельно-офісним блоком, а також паркінгом, відповідною інженерною комунікацією та інфраструктурою", йдеться в повідомленні.

Також заплановано озеленити територію, модернізувати інженерні мережі та споруди, збудувати  мостовий перехід до станції метро "Лівобережна".

На будівництво виставкових споруд з офісними та допоміжними приміщеннями потрібно 190 мільйонів 712 тисяч гривень, паркінгу – 57 мільйонів 600 тисяч гривень, мостового переходу до метро "Лівобережна" – 52 мільйони гривень. Розпочати будівництво заплановано у 2013 році.

Як відомо, Київський інвестиційний форум відбудеться 29 березня 2012 року.  

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ