У столиці спіймали альфонса, який оббирав жінок


Міліціонери затримали шахрая-альфонса, який обібрав чимало жінок.

Як повідомляє ТСН, зловмисник Юрій знайомився з жінками на сайті знайомств. Обирав панянок на ім'я Тетяна, а тоді просто забирав усі їхні гроші і зникав.

Одна з ошуканих Юрієм Тетян запросто віддала йому 35 тисяч доларів.

Жінка познайомилася з альфонсом в інтернеті, їхні стосунки тривали майже рік. Коли Тетяна сказала, що їй треба купити квартиру, Юрій простягнув руку допомоги. Мовляв, у нього є знайомий у банку, і він допоможе з купівлею. Жінка не вагаючись віддала йому гроші і залишилася ні з чим.

"Я не зрозуміла до останнього, поки сама не приїхала, не пішла в ту квартиру, і мені сказали, що вона здається подобово. До тих пір я йому настільки довіряла, я була впевнена, я йому вірила", - розповідає жінка.

За шахрайство зловмиснику світить до 12-ти років тюрми. Але свою вину він перекладає на того ж товариша, який нібито працює у банку.

"Він зник. Я приїздив, де ми зустрічалися нібито, де він у банку працював. Чекав-чекав, я його не побачив, телефони мобільні не відповідали", - заявив затриманий.

Слідчі запевняють, що ніякого товариша не існує. Кажуть, це відверте шахрайство, оскільки були порушенні усі процедури оформлення купівлі-продажу.

"Для оформлення договору купівлі-продажу обов'язкова участь двох сторін, як продавця, так і покупця. У даному випадку сторони продавця не було", - повідомили у міліції.

 

Правоохоронці просять усіх, кого ошукав зловмисник, обов'язково повідомити про це.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ