П'ятеро киян стали жертвами відлиги



Комунальники не встигають збивати бурульки. Фото з сайту КМДА

Перша відлига принесла киянам серйозні проблеми – одна за одною на голови городян стали сипатися бурульки.

Лише упродовж двох днів до лікарні потрапили п'ятеро людей, пише "Комсомольська правда".

Перший випадок відбувся в Подільському районі на вулиці Волошській. Постраждала 50-річна Лариса. Однак жінці пощастило, бо удар був несильним і під кутом, тож киянка відбулася забиттями і неглибокими подряпинами.

Згодом жертвами бурульок стали перехожі й в інших районах Києва: на вул. Саксаганського, 33/35, вул. Гончара, 75, вул. Гончара, 88а, а також на вулиці Маяковського, 32 (приватний сектор на Троєщині). 

Жертва бурульки на Гончара, 88а 76-річна викладач музики Ірина Булиннікова розповіла, що постраждала, коли йшла на роботу.

"На тій частині вулиці, де на мене впала бурулька, автомобілі припарковані просто на тротуарі. Щоб їх обійти, потрібно виходити або на проїжджу частину, або протискуватися біля стіни будинку. Через те, що на проїжджій частині був інтенсивний рух, я стала пробиратися поруч зі стіною будинку, де на мене й упала бурулька", - сказала пенсіонерка.

Жінка каже, що після удару погано розуміла, що відбувається, тому замість подзвонити в лікарню, сіла в маршрутку й поїхала на роботу. Там їй стало зле, колеги викликали швидку, яка відвезла пенсіонерку в лікарню.

Жінці доведеться лікуватися кілька днів, оскільки у неї, окрім травм голови й забиттів, струс головного мозку.

"Я не збираюся подавати до суду. У нас усе це даремно. Але хотілося б, щоб влади почули нарешті: приберіть ви ці бурульки! І машини, які в центрі всюди стоять на тротуарах так, що людям ніде пройти!", - закликала владу пенсіонерка.

Тим часом, за даними мерії, комунальники за день встигають очистити від бурульок лише 2-3 будинки, а їх у Києві більше 10 тисяч. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ