Суд не дозволив "свободівцю" обиратися на мера Обухова


Київський окружний адміністративний суд 22 лютого прийняв рішення, яким зняв з реєстрації кандидата на виборах мера Обухіва від партії "Свобода" Валерія Воробця.

Про це йдеться в рішенні суду, пише Kyiv Post.

Суд став на бік позивача – представника "Партії регіонів", – який стверджував, що Воробець подав не всі документи на реєстрацію його кандидатом на вибори міського голови.

Тим часом, у "Свободі" кажуть, що це рішення було незаконним, бо їхній кандидат подав на реєстрацію усі документи. Мовляв, у нього є протокол з підписами 17 членів виборчої комісії, які підтверджують про подачу "свободівцем" всіх документів для реєстрації.

"Можна спрогнозувати, що відпрацьована система фальсифікації виборів, яка була застосована у місті Вишневому, буде "вдосконалюватись" на позачергових виборах Обухівського міського голови", - заявили у "Свободі".

Як відомо, зараз в Обухові відбувається передвиборна кампанія через дочасні вибори мера Обухова. Вибори мера міста відбудуться 18 березня.

Позачергові вибори мера Обухова було призначено після того, як 20 жовтня 2011 року тодішній мер міста Володимир Мельник загинув у ДТП.

У місті Вишневому, що на Київщині, 11 грудня 2011 року відбулись позачергові вибори мера, на яких переміг представник Партії регіонів Ілля Діков.

Під час цих виборів активісти "Свободи" заявляли, що помітили фальсифікації.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ