Торговцям з "Юності" запропонували нові місця для роботи


Голова Деснянського району Віктор Жеребнюк запропонував торговцям з ринку "Лівадія" інші площі для здійснення торгівельної діяльності.

Про це він сказав під час зустрічі з підприємцями ринку 22 лютого, повідомляє прес-служба РДА.

Зокрема продавцям, точки торгівлі яких підлягають знесенню запропонували переміститися на територію ринку "Юність", який розташований неподалік.

Крім того, усім підприємцям з "Лівадії" пообіцяли звільнення від орендної плати на три місяці.

Як відомо, днями Головне управління контролю за благоустроєм розпочало демонтаж тимчасових споруд ТОВ "Лівадія Груп", що розташувалися безпосередньо на пішохідних переходах і біля підпор ліній електропередач.

Таке рішення, наголосили у РДА, було прийняте після численних звернень мешканців щодо незручностей, пов’язаних з функціонуванням ринку, а керівництво "Лівадії" попередили про майбутній демонтаж.

"Рішення про демонтаж тимчасових споруд "Лівадія Груп" було прийняте на виконання припису прокуратури Києва. Адже МАФи встановлено фактично на пішохідному переході, в двадцятиметровій зоні від перехрестя із інтенсивним автомобільним рухом, у порушення закону та на водогоні "Київводоканалу"", наголосили у прес-службі.

Як відомо, демонтаж ринку розпочався вранці 20 лютого, на місце, окрім комунальників, приїхало багато правоохоронців. При цьому робітники, які стали на захист своїх торгових точок повідомили, що до них застосовували силу, зокрема, били ногами.  

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ